Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Arany Templom tanítások

Cikkek

Mária Magdolna – A Lunáris Tudatosság Megnyitása és az 51-57. Levegő Kapuk

2018.07.08

"A képességetek, hogy használjátok a tisztánlátásotokat, megerősíti a képességeteket a gyógyításra is, megerősíti a képességeteket a telepatikus kommunikáció befogadására a fény azon lényeitől, akik rendszeres alapon kommunikálnak veletek, (csak ti nem halljátok), azoktól a lényektől, akik segítenek támogatni titeket, védelmeznek titeket és megmutatják a haza vezető utat.

Nagyon gyakran adnak információkat ezek a lények, akik vezetnek és védelmeznek titeket, de a tudatalattitokban tárolódott illúziók következtében nehézségetekre esik meghallani azt amit mondanak nektek, nehezetekre esik meglátni, hogy mi az isteni terv, mivel ellentmondó információk tárolódnak el bennetek."

 

Mária Magdolna – (Szakrális) Tűz Templom 4. aktiválás és a 30-36. Levegő Kapu

2018.03.14

"Ahogyan eljövünk mindannyiotokhoz ezen a napon a 30-36. Levegő Kapu ajándékait hozzuk el számotokra, amelyek egy új frekvenciával rendelkeznek, amivel a kollektív elme elkezd kapcsolatba lépni és ez tartalmazza a Kvantum Tantra Istennői Alkímiájának Negyedik Szakrális Tűz Templomának lerögzítésre kerülő energiáját.

A nagy Kozmikus Anya ősi bölcsessége lehetővé teszi a mélyebb belső emlékezésnek, hogy a felszínre emelkedjen emlékeztetve titeket a fény tervére, ami vele írtatok meg, és hogy hogyan kell beteljesítenetek a kollektív lenyomatotok ezen részét. Tartalmazzátok magatokban annak emlékét, akik vagytok, ez nem fog és soha nem is különült el tőletek. "

 

Jezabel Istennő – Szakrális Tűz Templom Aktiválás 2 és a 16-22. Levegő Kapu

2018.02.15

"A végzet hozott el odáig, ahol most vagytok, a végzet játszmákat űz veletek, ez egyik pontból a másikba fog vetni titeket addig, amíg össze nem szeditek magatokat és parancsoltok meg egy különböző szintű részvételt az életetekben, egy sokkal tudatosabb részvételt. A végzet táplálja az áldozati tudatosságot, ez lehet, hogy néhányotokat lesokkol, de ez tény, és ha a végzet áldozata vagy, akkor az élet áldozata is vagy. És milyen ponton tudod megváltoztatni ezt? Mivel ha azt hiszitek, hogy nincs meg a kellő erőtők arra, hogy megváltoztassátok a jövőtöket, akkor mi az életetek megélésének (kiinduló) pontja? Akkor most akár fel is adhatjátok, mert akkor nincs más választásotok ebben a kérdésben, nincsen meg a kellő erőtök a dinamika megváltoztatására, és az egy bolond, aki ebben hisz, bolond az, aki megpróbálja azt bemagyarázni másoknak, hogy nincs beleszólásuk a saját életükbe, hogy hatalomtól megfosztottak/elnyomottak és alkalmatlanok, valamint hiányosak és rosszul felszereltek, hogy ilyen változtatásokat eszközöljetek.

Az energia az energia, és odaáramlik, ahová a figyelem összpontosul/fókuszálódik, ezért megmondom nektek ebben a pillanatban, meg van a kellő erőtök, meg van a potenciálotok és  biztosan teljesen fel vagytok szerelve kellő mértékben ebben a pillanatban, hogy megváltoztassátok a jövőtök dinamikájának minőségét, ekkor biztosan el vagytok látva eszközökkel ebben a pillanatban, hogy megváltoztassátok a jövőtök dinamikájának minőségét és ezáltal azt, amit a jövőtökben fogtok megtapasztalni. Ahogyan a végzet az utatokba vetődik, akkor eldönthetitek azt, hogy hogyan tapasztaljátok meg a végzetes pillanatokat és a sors ekkor belép és el fog távolítani a végzetetektől és egy eltérő/különböző ösvényre visz titeket, ennek a tervrajznak egy magasabb oktávjára.

Ne vásároljatok be a bolondok tudatlanságából, akik azt mondják nektek, hogy nincs kellő erőtök az életetek felett. Ne essetek el azon tudatlan egyének lábában, akik megpróbálnak meggyőzni titeket arról, hogy bűnösök vagytok és evégett a végzetetek egy szenvedéssel és fájdalommal teli élet.

A szenvedés és fájdalom mindig jelen lesz azoknak, akik a létezésük részének választják azt."

 

Mária Magdolna – Az Őr váltása és 9-15. Levegő Kapu

2018.02.12

"most az történik, hogy a Szellem összehangolja önmagát a tudatosságotokkal egy teljesen új szinten.

A tudatosság ezen új dimenziója a tudat egy új dimenziója, amivel kapcsolatba fogtok lépni, ami támogatni fog titeket a személyes dinamikátok jobb megértésében arról, hogy az elmétek hogyan gyakorolt befolyást fölöttetek......

A Levegő Kapuk egy új elemet adnak hozzá az énetek tudatos tudatának minőségéhez és ez elvisz titeket az énben lévő tudományos helyekre és terekbe, és a nagyobb távlatokba, amit a nagy univerzum kínál fel számodra. Ma aktiváljuk a folyamat egy nagyon fontos szintjét, amely segítni fog annak megértésében, hogy a változás hogyan történik meg, és miért olyan  fontos is ez, mivel ez a változás lezajlik.  

A Levegő Kapuk 9-től 15.-ig tartják a szakrális tűz minőségeit. Minden Levegő Kapu, ami átadásra kerül hordoz magába lángokat is, ugyan ez a helyzet a Víz Kapukkal, abban is lesznek láng és levegő elemek, és a Föld Kapuk is tartalmazni fognak láng, levegő és víz elemeket magukban...

...Az Istennői Alkímia a nőies erő, ami meghaladja azt, amely elerőtlenítette a nőies(alap)elvet a férfiakon belül és a nőkön belül. Ez az (alap)elv a társadalomban nagyon diszfunkcionális, és ez a visszaélés, bántalmazás, elfojtás, elnyomás és visszatartás sok szintjéhez vezetett."

 

Mária Magdolna – A Lelkiismeret 7 Oszlopa, a 139-144. Tűz Kapu és az Első Levegő Kapu

2018.01.06

"A Levegő Kapuk tartalmazzák a Szellem bölcsességét, ahogyan már korábban mondtam, és amikor meglátjátok ezeket a kapukat, óriási arany szárnyaik vannak, ezek a szárnyak szent drágakövekkel vannak bevonva, és minden drágakő kisugározza a saját minőségének sugarait...

...A Galaxis és az Univerzum magjának központi motiváló energiái a szeretet és a bölcsesség. Ha az ember nem gyarapszik és növekszik a bölcsességében és nem használja fel a bölcsességét, akkor nem tudja meghaladni a régit és nem tud belépni az újba...

...nézz mélyen a lelkiismeretedbe és szólítsd meg azokat a területeket, amik súlyként nehezednek rád, ahol beteljesületlen álmok, remények és kívánságok vannak. Az összes kiterjesztett életöröm, amit megtagadtál önmagadtól, annak eredményeképpen, hogy féltél megengedni őket, hogy előtérbe kerüljenek, hogy a tudatos tudatosságod felszínére kerüljenek, figyeld meg őket, ismerd el őket és tudd, hogy készen vagy bármit megtenni, ami szükséges ahhoz, hogy felszabadítsd önmagad ennek súlyától. "

 

Jézus Mester 7. dimenziós beavatás

2018.01.05

"A Karma miképpen ismeritek ezt, többé nem létezik számotokra. Ez nem jön vissza, hogy megjavítsa azt, ami eltörött. Az összes (le) rögzítést azonnal meg kell tenni. Amit az elmúlt életeitekként tapasztaltok, azok valójában Párhuzamos Valóságok. Ha kiveszítek az idővonalakat az egyenletből, akkor mindezt most élitek. Kuthumi egyszer átadott egy üzenetet, ahol azzal az ötlettel szórakoztatott benneteket, hogy a Jelenlegi Énetek a Jövőbeli Énetek, és Ti vagytok a Jövőbeli Énetek Múltbeli Énje. Ti vagytok az Múltbeli Életetek Jövőbeli Élete. Ezzel az elgondolással bosszantott titeket, amit több igazságot tartalmaz, mint amit felismertek.  Minden vicc mögött sok igazság rejlik. És ez így van, ti vagytok ezek – nem vicc ez!

 

Ti vagytok a Múltatok Jövője és ti vagytok a Jövőtök múltja. Ez nem korlátozódik csak az életidőkre, hanem az életetek megtapasztalásának minőségére is vonatkozik. A múltatok összes félelmét, amit megteremtettetek az életben, azokat most élitek. És a jelen félelmei a jövőbeli életetekben jönnek majd létre. Az összes múltbéli pozitivitás, összpontosítás és odaadás, hogy meggyógyítsátok a sebeiteket a jelenlegi jólét tudatosságotokban manifesztálódott, [megjegyzés: ez a jólét nem csak pénzügyi lehet] és az odaadás a gyógyulás és tudatosság felé, meg fogja határozni a jövőbeli életetek minőségét, és minden más jövőbeli tapasztalatot ettől a naptól fogva. Amikor eltávolítjátok a (lineáris) időt az egyenletetekből, mindent a tapasztalat egy nagy medencéjeként fogtok látni. Képesek lesztek meglátni magatokat, ahogyan számos eltérő és különböző szerepet játszotok. Egy jó módja annak, hogy elképzeljétek ezt, egy színészként vagy színésznőként. Képzeljetek el a modern napjaitokból egy színésznőt, aki egy szerepet játszik egy filmben, amit a mai napon láttok. De lehet négy vagy öt képernyő ugyanabban a szobában, és mind a négy vagy öt film egyszerre megy, és minden egyes filmben ugyanaz a színész játszik el különböző szerepeket és ti mindet egy időben nézhetitek."

 

Mária Magdolna – A transzcendencia 7 Oszlopa és a 132-138. Tűz Kapu

2017.11.26

"A Globális Tűzhálózat beleszövődik a Föld Anyába és a csakráitokba is, létrehozva ezáltal a fenséges fény és csodálatos szeretet egy szakrális hullámát. Mindannyiotok, akik dolgoznak ezzel az anyaggal, a fény kibocsátásra kerül a testetek, a lelketek és szellemetek atomjaiból, beleszűrődnek ezekbe a rácsokba és egyesülnek a Planetáris és Galaktikus Energiákkal, amelyek az élet összes aspektusát táplálják. Ez az a fény, ami biztosítja, hogy ezek a rácsok kikristályosodjanak a  folyékony tudatosságon belül, és bízunk benne, hogy egyre többen lesztek, hogy biztosítsátok, hogy ezen rács, ezen isteni csodálatos szövés soha ne hulljon darabjaira.

Ez a szövedék lehetővé teszi mindannyiotok számára, hogy felülmúljátok a régi paradigmát és, hogy igazán elkezdjétek megérteni, mit is jelent transzcendensnek lenni a világban és a magasabb megértésből egy új világ születik. Minden Oszlop és minden Tűz Kapu fokozza azt az ütemet, amilyen mértékben az energiák bejönnek a Földi Síkra és el vagyunk ragadtatva attól, hogy a Tűz Kapuk energiái jelentős mértékben megváltoztatták azt a mértéket, amellyel a lelkek elfogadják ezt a fényt. "

 

A bölcsesség 7 Oszlopa és a 125-131. Tűz Kapu

2017.11.12

"A Föld Anya a szakrális információ egy könyvtára; a testén és a testén belül a tudatosság sok világa létezik. A tudatosság ezen könyvtárainak mindegyike segít mindannyiotoknak, hogy felfedezzétek önmagatok nagyobb aspektusait, és az isteni isteniségét, ami keresztüljön a Kozmikus Teremtőink kiterjesztett bölcsességén...

...Ma szintén beavatjuk az új tudati testetek kiépítésének folyamatát, és néhány ősi bölcsességre való emlékezés folyamatát, ami DNS-etekbe lett belekódolva. A DNS-etek önmagában is a magasabb bölcsesség egy szakrális könyvtára, és értelmezése túlmutat az elképzeléseiteken és megértési képességeiteken, sajnos az emberi elme ebben a fázisban nem képes arra, hogy megértse azt, ami azon a birodalmakon túl létezik, amelyben ezt létrehozták."

 

Mária Magdolna – Az Istennő 7 Szelleme és a 111-117. Tűz Kapu

2017.11.06

"Kezdetben vala az Ige/Szó, ami az összes életet teremtette, semmi sem létezhetne ennek a nőies kiegészítője nélkül és semmi nem létezhetne ennek férfias kiegészítője nélkül sem, ezért az Istennő Hét Szellemének integrálásával és lehetővé téve ezen Szellemek hét Tűz Kapujának, hogy átégesse a határokat, amiket a régi világ foglalt magában, látni fogjátok, hogy egy csodálatos távlat bontakozik ki előttetek és megmutatja nektek a Belső Isteni Terv kiterjesztett aspektusait."

 

Mária Magdolna – Az Örök Élet 7 Szelleme és 97-103. Tűz Kapu

2017.11.05

"Az Örökkévaló Szellem szent fényének minden szintje világra hoz egy új életet a 7 csakrátokon belül, és miközben ezen a szent földön ültök vagy ha erre a szent földre hangolódtok, az Ősöktől egy szakrális szimbólumot fogtok kapni, amelyre a testetek 7 csakrája megnyílik, hogy befogadja a tudatotok és tudatosságotok egészen új szintjét, ami az Élet Örökkévaló Szelleméhez való kapcsolódásotok által történik, ami Anya Istennő és Atya Isten bölcsességén belül tárolódik. "

 

Kanadai folyékony rácsok 41-44.

2017.11.02

"Ez a folyékony rács lepecsételi a bolygó összes hozzáférési pontját az olyan alacsonyabb tudatosság számára, amelyet közületek sokan talán Sötétekként ismertek - nem az összes Sötét (lény) alacsony tudatosságú, vannak közülük nagyon előrehaladott intelligenciájúak, és nagyon fejlett technológiát hordozóak, amelyek az alsó egó és elme szintjén túl léteznek. Ők mondhatni elérkeztek a szerződésük beteljesítéséhez, teljesen tudatában vannak annak, hogy az idejük lejárt, és az emberiség számára ez a fő fordulópont, és ők [a „fejlett” Sötétek] amennyire csak lehetséges megpróbálják hozzákötni magukat a kollektív lélek tudatosságához, próbálkoznak és beleeresztik ebbe a gyökereiket. Azon a módon teszik ezt most, hogy félelmet csepegtetnek belétek, az elméteken keresztül támadnak, ellenetek fordítják a saját elméteket, ami úgy fog megjelenni, mint ön-elítélés, ön-gyűlölet, ön-kritika, súlyos káosz megjelenése az életetekben, mintha minden tönkrement volna és tönkremenne. Most fogjátok megérteni, hogy hónapokon keresztül miért ösztökéltük, hogy dolgozzatok az ön-szeretettel, és a Mária Magdolna által átadott közvetítés különösen vonatkozik a kollektív lélek befejezetlen „üzleteinek” lezárására. Ez fontos, mert ez visz benneteket keresztül az ön-elfogadás, ön-felismerés, az ön-fegyelem és a meghatalmasodás azon öt lépésén, ami a saját létezésetek új szintjére hoz benneteket, és arra az útra, amelyik a belső csendességen keresztül vezet."

 

Kanadai folyékony rácsok 36-40.

2017.11.02

"Szóval a mi célunk most az, hogy aktiváljuk a kollektív 2 éves Isteni akaratát. És átöblítsük vele az energia teljes mátrixát, eltávolítva az információ és programozás tudatalatti üregeit és átszállítva ezeket az Isteni Fény univerzális kamráiba és ezzel ezek az energiák és a tieitek is átesnek egy mély gyógyuláson, lekapcsolva minden dühöt és félelmet, ami a gyermeki érzékeléshez kapcsolódott. És nem volt képes megbízni a környezetében, csupán azért mivel ez a környezet nem értette meg az őáltala képviselt energiát. A bolygótok legtöbb emberi lénye megállt a fejlődésében. És érzelmi fejlettsége megrekedt. a 2 és 5 évesek szintje között. Amint megnyitjuk ezeket a rácsokat, hogy energiát vonjanak be az Én ezen elszigetelt aspektusai újjáéledésen mennek keresztül. És vissza fogjátok kapni ezeket a részeiteket amelyek növekedésükben elsatnyultak pusztán azért, mert ebben az életkorban csalódottságot és elfojtást kellett átélnetek.

Mert senki sem fogta fel, hogy mit is próbáltok tenni és ahelyett, hogy támogató környezetben lettetek volna, hogy leföldelhessétek a szándékaitokat, inkább harc bontakozott ki közöttetek és a szüleitek vagy gondozóitok között. Ez azt jelenti, hogy minden gyermek a születésétől úgy 5 éves koráig most áteshet ezen a felgyorsult elengedésen és ez hozza el a mélyebb tudatosság és a nagyobb megértés Fényét annak, hogy mit jelent önmagatokat szeretni. "

 

Kanadai folyékony rácsok 31-35.

2017.10.28

"Ennek a lehorgonyzásnak az egyik legfontosabb aspektusa az árnyékok megszólításának folyamata.

Az árnyékkal végzett munka rendkívül erőteljes. Mindenekelőtt annak fogalmát lényeges megértenetek, hogy az árnyékotok a legnagyobb szövetségesetek. Hogy mitől lesz a szövetségesetek? Egyszerűen azért, mert az árnyékotok sok olyan aspektusotokat hordozza, amelyeket a sötétbe száműztetek. Ezek az aspektusok gyakran az énetek meghatalmasodott részei, amelyek a külső világ által lettek elutasítva. Éppen az erejük, az egyediségük, az egyéni hatalmuk és azon képességük miatt, hogy kataklizmák előidézésére alkalmasak.

Valamennyien önmagatok is katalizátorok vagytok. És amikor eszméket manifesztáltok vagy olyan tapasztalatokat katalizáltok, amelyek változást hoznak más emberek életében, akkor nagy esélyetek van arra, hogy elutasítsák azt, mivel kényelmetlenséget okozhatnak...

...Ezért a rácsoknak ez a bizonyos mostani idővonala visszavisz benneteket abba az időbe, amikor a meghatalmasodott aspektusaitokat a sötétségbe taszítottátok. Amikor aztán az árnyékotok részévé váltak és itt fellelhető néhány bevégezetlen ügyetek. Azért bevégezetlen ügyek ezek, mert ezek a részeitek létfontosságú aspektusaitokat képezik. Amelyek segítenek elnyerni azt a felismerést, hogy mire van szükségetek az önfegyelem alkalmazásához és az önmeghatalmasodottá váláshoz.

Mielőtt tovább mennék nagyon fontos lenne megértenetek, hogy lesznek olyan én részeitek,

amelyeket nem fogtok kedvelni. Mégis ezekkel szembe kell néznetek, magatokévá kell őket tennetek és halálra szeretnetek. Egészen addig vannak olyan én-aspektusok, amelyeket életre kell keltenetek szeretettel feltöltve és engednetek szövetséges erővé válni, hogy ösztönözzenek benneteket és arra késztessenek, hogy az egyetlen szívvel egyesüljetek.

A kollektív árnyék tartalmazza az összes elutasított én-részt és amikor ezeket az elutasított részeket visszaadjátok a mindennapoknak és vagy úgy, hogy halálra szeretitek őket vagy úgy, hogy visszaédesgetitek őket az életbe, szemtanúi lesztek a harmónia új szintjei felé történő elmozdulásnak és ezeken az új harmonikus szinteken számos elvarratlan szál végkifejletszerű feloldozást nyer, majd ezt követően kezdhetitek el megnyerni az új élet ígéretét.

 

Kanadai folyékony rácsok 26-30.

2017.10.27

"Ma olyan rácsokat teremtünk meg, amelyek visszahúzzák az energiátokat az igazság birodalmaiba, minek folytán nem a földi javaitokkal fogjátok magatokat azonosítani, hanem a szeretet és tudatosság minőségével fogjátok magatokat meghatározni, ami bennetek él, létezik, ami a cselekedeteitek, a gondolataitok, a tetteitek ösztönzője és ez az szeretteim amikor képesek vagytok igazán manifesztálni az élet legfontosabb minőségeit...

...Nincs a bolygótokon az a pénzmennyiség, ami elegendő lenne a boldogság megvásárlására, amennyiért megvehetnétek a békét és az örömöt bármikor is. Tudom, hogy sokan állítják azt, hogy ha a bankszámlájuk szép kövér, akkor biztosan nyugodtan alszanak és tényleg békésebbnek is érzik magukat, de ez mesterséges béke és bizonyosan nem az a béke, amelyről mi beszélünk, mert az a béke, amelyről mi beszélünk örökké jelen van és mindenféleképpen hatalommal telt, függetlenül attól, hogy mitek van vagy mitek nincs."

 

Kanadai folyékony rácsok 21-25.

2017.10.27

"Azok a rácsok, amelyeket jelenleg aktiválunk, lehetővé teszik az emberiség számára, hogy nekiinduljon annak az utazásnak, ami az egység eszközeihez kapcsolja, és ami nemcsak a gondolkodást, de a lelket is felszabadítja. Ahogy a paradigmaváltás felgyorsult tempóban folytatódik, valamennyien az új tudatosság sok letöltődését fogjátok megtapasztalni, ha nevezhetjük ezt így. Minden alkalommal, amikor letöltötök ilyen új információkat, az annak megerősítése, hogy újabb állomást értetek el a személyes fejlődésetekben. Azáltal, hogy valamennyien fejlődtök, függetlenítitek magatokat a kollektív tudatosságtól, csakúgy mint a kollektív tudattalantól és a mai napon azon dolgozunk, hogy aktiváljuk azt a 12. dimenziós átjárót, amely olyan geometriai portálokat nyit meg a magasabb tudatosság dimenzióihoz, amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy magukévá tegyék a tökéletességet, hogy felismerjék önmagukat olyan lélekként, aki emberi formában indult neki az útnak és ezáltal uralják az emberi formát, nemcsak tökéletesnek, hanem egésznek is látva azt...

...A mai folyamat, a negatív energiájú asztrális sík számos szintjének kitisztításáról szól, ami befolyásolta az emberek képességét önfennhatóságuk, önrendelkezésük fejlődésében és szakrális életük isteni lenyomatának isteni akarata általi vezettetésében...

...Ezek az új geometriai átjárók helyettesítik azokat a hozzáférési pontokat, amelyeket valaha a sötét energiáknak hozzáférést biztosítottak a legmélyebb és a legsötétebb félelmeitekhez, fölerősítve ezeket az energiákat, felnagyítva ezeket a félelmeket és táplálva a gyengítő, bénító hiedelemrendszereket és a múlt paradigmájának magatartását, ami viszont még sérülékenyebbé tett benneteket és még fogékonyabbá tett a negatív kollektív tudatossággal, szemben ami az alsó asztrális síkon át jött be."

 

Kanadai folyékony rácsok 16-20.

2017.10.26

"Az egyik olyan dolog, amely az elkülönültség tudatossághoz vezetett, az az egyes ember elkülönültségének hiedelme. Ez a mostani utazásunk mindegyikötökkel, az emberiség tudatosságának egyesítéséről szól, és mindannyiótokat összehoz a fény megszentelt hullámában, ami egyesít benneteket az egyetlen szívvel. Az alsó egó az elkülönültség szerelmese, ez a szenvedély tartja életben és az emberiség többsége jelentős mértékben rabja a fájdalmainak, a szenvedésének, a betegségeinek és siralmas állapotának csupán azért, mert éreznek valamit. A legtöbb ember nem érti, hogy mi a szeretet és milyen érzést kelt...

...A szeretet eszenciája olyan kristályenergia, amelyik folyékony, ez a folyadék az, ami végig halad a lényetek minden egyes részén, áthat minden létező sűrűséget a létezésben."

 

Kanadai folyékony rácsok 11-15.

2017.10.25

"A mai alkalommal a kozmikus és isteni szeretet szent rácsait aktiváljuk és ezek közül ma a 11-től a 15-ig tartó sorszámú rácsokra összpontosítunk. Most annak van itt az ideje, hogy visszairányítsuk a tudatosságotok energiáját az egységtudatosság folyamára. Az első 5 megalkotott rács, megkönnyítette a kapcsolódást az egységtudatossághoz, melynek révén az a mindennapi életetek szerves részévé vált...

...Amikor egyesítitek önmagatokat az énetek szeretetlen és meg nem bocsájtó aspektusaival, amelyeket gyakran árnyékként tüntettek fel, akkor elkezdtek egy új folyékony rácsot teremteni az énetek számára, egy olyat, ami tartalmazza mindazt, amit ahhoz szükséges biztosítanotok , hogy azok a részek, amelyeket leválasztottatok önmagatokról újra összekapcsolódhassanak a tudatosságotokkal."

 

Kanadai folyékony rácsok 6-10.

2017.10.25

"A béke a szeretet egyik aspektusa, és amikor nem éltek békében, akkor nem életek együtt a szeretet Isteni forrásával....

... Békében élni nem mindig jelenti azt, hogy folyton folyvást az örömtől és az extázistól ugráltok, de amikor hálával tekintetek a nehézségekre, akkor a bennetek élő nyugalom nyilvánul meg. És ahelyett, hogy félelem vagy pánik vezetne benneteket, békével célozzátok meg a nehézségeket, ami lágy, elegáns átmenetet eredményez a tudatosság birodalmaiba és ez kinyilvánítja számotokra a megoldásokat. A lelketek terében az történik, hogy megtaláljátok ezeket a válaszokat, és amikor képtelenek vagytok békét érezni azzal kapcsolatban ahol éppen az életetekben vagytok, akkor roppant nehéz lesz hozzákapcsolódni a lelketekhez. A belső ellentmondások akkor nyilvánulnak meg amikor elkülönültséget éreztek az én aspektusaitól. "

 

Mária Magdolna – A Mértékletesség 7 Oszlopa és 90-96 Tűz Kapu

2017.09.26

"Ez szintén a kvantum alkímiai folyamat is, a manifesztáció új készségeinek megtanulása a Fénymunkások erőfeszítései révén kombináljuk az energiájukat és átalakítjuk a világotokat az egységes szándékotok révén, hogy ez egyesüljön egy erőteljes szívként és elmeként, és hogy a béke és harmónia álmának valóságát hozza létre...

...Létfontosságú, hogy mindannyiótok lemondjon a múltjáról azért, hogy visszaszerezhessétek az igazságotokat, és ez támogatni fogja a bolygón a törvényes hatalom újbóli megjelenését, a hatalom planetáris autentikus testének újbóli megjelenését, amely viszont a Főpapnő és a Főpap lunáris és szoláris isteni erejének visszatérését eredményezi. Ez a belső mágus alakjában jelenik meg és ez lesz az illúzió energiájának planetáris átalakító ereje, vagyis az illúzió átalakításának felismerése, mi is a valódi igazság belső tudásába. "

 

Kanadai Rács az Elsőtől az Ötödik részig

2017.09.21

"Az első öt rács, melyeket a mai közvetítés során aktiválunk, az alsó tudatosság öt szintjét hivatottak kitisztítani, melyek a kollektív rácson belül kristályosodtak ki és az egyes embereket elkülönítették az egység tudatosságtól, és ezáltal az Egyetlen Szívtől. Az első energiák egyike, melyet célba kell vennünk és amit ezen rácsok működésének az eredményeként ki kell tisztítanunk, az az emberek függősége a haragtól [mint „káros szenvedélytől”]. A harag általánosan elterjedt és a dühödtség alatt a félelem lapul, ezért ha valaki fél, akkor általában a harag energiája fejeződik ki, nyilvánul meg és 'kerül terítékre', ha mondhatom így. Végeláthatatlanul dolgoztatok a félelmeitekkel és mi is tovább visszük ezt a témát ezekkel a rácsokkal. Célba vesszük továbbá a bűntudatot, az ítélkezést és a szegénység tudatosságot, ami által az öt rács egyenként a következőkre fog irányulni: a haragra, a félelemre, az ítélkezésre, a bűntudatra és a szegénység tudatosságra. "

 

Mária Magdolna - Belépés a Belső Sárkányba és a 76-82. Tűz Kapu

2017.09.15

"Az Isteni Tűz a tudat egy lángja, az egyik olyan, ami keresztülégeti az illúzió fátylait, a félremagyarázás és a rossz kommunikáció fátylait, azért, hogy ti, az Anya/Atya Isten kollektív energiájának egy kifejeződéseként lássátok a célotok létébe rejlő igazságot...

...A Belső Sárkány túlmutat az emberiség intelligenciájának világán, ez az a részetek, ami az isteni igazság mindenható tudatosságának belső barlangjait őrzi. Ezek az igazságok nem az emberi tudatosság pontjából születtek, nem az emberi tudáson vagy törvényeken át születtek, hanem a mindentől, a mindenhatótól, az összes tudásból és az összes igazságból. "

 

Mária Magdolna - Tűz a Lélekben közvetítés - A Szenvedély Univerzális Lángjainak meggyújtása

2017.09.15

"A szenvedély erejének a megértése lángra lobbantja a Lélek Lángját és elősegíti a régi élet traumájának átalakulását, megnyilvánítva egy Isteni Ösvényt a lélek képességének, hogy átalakítsa azt, amely megteremtette a sötétséget és korlátozottságot, ezáltal létrehozva egy új vásznat, amelyre társteremtitek az életeteket...

...Elértetek egy pontot a Föld idővonalán, ahol szenvedély nélkül egyre nehezebbé fog válni az, hogy a világ új energiáiban teremtsetek."

 

Az Új gyermekek fegyelmezése és felemelése

2017.08.09

Korábban azt mondtuk, hogy ezeknek a gyermekeknek egy része nagyon érzékeny lehet. Ez azért van, mert az energiarendszerük érzékeny, és éppúgy, mint sok különböző felnőtt a bolygón, ezért sok különböző gyermek van a bolygón, néhányan erősek és hangosak, agresszívak - ez a természetes energiafrekvenciájuk. Ezeknek a gyermekeknek a többsége érzékeny, mert olyan világból vagy helyről származnak, ahol az energia nagyon, nagyon sima. Ezen új gyermekek közül sokan nem rendelkeztek több száz inkarnációval, mint itt a legtöbb felnőtt embernek van, különösen az új gyermekek. Néhányan közülük csak legfeljebb három életet élhettek meg a Föld síkján. Ezért nagyon ki kell igazítani ezt a nagyon zajos, nagyon agresszív bolygót, és sokat kell nekik alkalmazkodniuk a rendszerhez. Az egyik olyan dolog, amihez a gyerekeknek a leginkább nehéz alkalmazkodni, az oktatási rendszer, mert nem támogatja igazi szükségleteiket. És ezt sok esetben ADD/ADHD.betegségnek diagnosztizálják.

 

Kuthumi - Vietnámi aktiválás 3

2017.08.01

"Szeretteim, olyan energiák aktiválásának utolsó lépéséhez érkeztünk, melyek a megvilágosodás utazásához kapcsolódnak, amelyek segítik az emberiséget kifejezetten a mentál testen keresztül kapcsolódni a test fő belső elválasztású mirigyeihez. Nos, legutóbb dolgoztunk ugyan a főbb mirigyekkel, de ha valaki fényt von be a mirigyekbe, ahogy azt a mai beavatáson majd megtesszük, akkor az megváltoztatja a test kémiai rendszerét. Ez érinti a személyiségeteket és olyan jellemvonásokat tárhat fel, melyeket kívánatosnak találhattok vagy tán nem is olyan kívánatosnak. Ennek az a célja, hogy jobban megismerjétek az autentikus éneteket. A szellemi harcos utazása és a fény harcosáé is arról szól, hogy biztosítsa az illető teljes kapcsolódását az autentikus énjéhez, aki a hitelesség tereiből él, ami azt jelenti, hogy az igazságotokat élitek meg. Néhányan megkérdezték tőlem, ’Kuthumi, mit jelent az, hogy megélem az igazságomat? Nem értem, mi az autentikus én.' Az igazságotok, az autentikus énetek az a részetek, ami nem süllyedt le azon illúzió szintjeire, amelyet aztán elfogadtok saját hiedelemrendszeretekként vagy személyes jellemvonásotokként. Ezek olyan dolgok, melyeket kivetítetek magatokon keresztül a külső világba, és saját szerepetekként fogadjátok el abban, amit az életből érzékeltek."

 

Kuthumi - Vietnámi aktiválás 2

2017.07.31

"az autentikus belső gyermeknek a belső lényege felé tartotok, aki a Föld Anya testének legmélyén található. Lénye mélyén található, ha szabad így mondanom, a szívcsakra egyik aspektusa. Ez a vonatkozás roppant sűrű anyaggal övezett. Ennek az anyagnak a sűrűsége jelképezi a régi paradigma tudatosságát, ami nehéznek találtatott a gyermek tudatosságának, tisztaságának és ártatlanságának megmérettetésén, és ami elfojtja belső gyermeketek immanens[belsőleg hozzá tartozó] képességét, hogy fölmérje egyedi lehetőségeit. A sűrűségen áthatolva, amiről már tudjátok, hogy csak illúzió, félelemből, bizonytalanságból, téves elvárásokból és sok más negatív szándékból áll, megértitek és fölismeritek, hogy minden úgy van, ahogy lennie kell, de manapság, az itt és most már teljesen más lehetőséget rejt, és nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontosak ezek a szavak – a most már más, mint ami egy pillanattal előbb volt."

 

Kuthumi - Vietnámi aktiválás 1

2017.07.30

"Ezen beavatások segítségével szembe fogsz nézni az autentikus énnel, a vad és autentikus énnel és a sebzett énnel. Az fog történni, hogy az autentikus éned teljes esszenciájában jelen lesz, és e teljes jelenlétében megragadja az éned sebzett aspektusait, és behúzza azokat autentikusságának fényébe...

...Azok a gyermekek, akikről beszélünk, a belső gyermek szakrális világának kulcs őrzői. A felnőttek számára a belső gyermek a gyermeki énjük tudatossága, és ez olyan tudatosság, amelyet képes vagy még tudatosabbá tenni, hogy így megértsd, hogy mi az ebből az időszakból, ami akár gátol, akár korlátoz téged, ilyen vagy olyan módon.Tehát a belső gyermek tudatosság azokat a sebeket hordozza, amelyeket tévesen gyakran sebeknek tekintenek, mert ez, mindent tekintetbe véve, az árnyék, amely az én eltaszított kincs-aspektusait hordozza, nem szükségképpen sebet, és gyors változások végbemenetelének lesztek tanúi."

 

Mária Magdolna Oszlopok, a Polaritás Oszlopai és 69-75. Tűz Kapu

2017.07.30

"Ha a négy alsóbb test nem hangolódik össze a felsőbb intelligencia kollektív testének magasabb bölcsességével, akkor nagyon nehézzé válik számotokra kapcsolatba kerülni az intelligencia ezen szintjeivel és befogadni azokat a közvetítéseket, amik felétek jönnek. "

 

Csillagkód aktiválás közvetítés – Az Arany Kundalini/Kígyó aktiválása

2017.07.19

A magasabb szintű tudatosságot tapasztaljátok meg, ami a Borostyán Átjárón keresztülérkezik, amelynek aktiválása felébreszti az Arany Kígyó Energiáját. Ez egy rendkívül erőteljes aktiválás, azért, mert a Borostyán Átjáró egy bejárat az Arany Kundalinihez. Ez az aktiválás csak akkor tud és fog megtörténni, ha készen állsz rá. Az Arany Kundalini az energia egy teste, amelyet Hórusz Templomának szívének mélyében tárolnak. Amikor elvisznek ebbe a templomba éterikus szinteken, megvilágítják a lényed mélységeit valamint az emberi mivoltodat/természetedet és megmutatják a legmélyebb félelmeidet, amelyek visszatartanak. Az Arany Kígyó az egyik átjáró a jelenlegi idővonalunk egyik legintenzívebb átalakító energiáihoz, és egy mechanizmusként szolgál azért, hogy föltárja nektek a DEGENERÁCIÓ[itt: a hibernálás állapota, a meditáció, befelé tekintés és nyugalom állapota] és a REGENERÁCIÓ [újjászületés/újraképződés] erejét, és azt, ahogyan ez az erő az életetekben munkálkodik minden alkalommal. Az Arany Kígyó energiája felcsavarja önmagát a gerinc mentén, létrehozva egy felfelé haladó spirált, és elkezdi kivonni a traumákat az összes életidőből, amik jelenleg meggátolják az előre való mozgásotokat és egy hullámvasúton a szabadságba visz titeket, a gyógyulás ezen átalakító ciklusának a maximum hosszúságú ideje nem lesz több legfeljebb 4 hét/”kérdés, probléma, seb”, és 4 órás rövid életű is lehet (4óra/”kérdés, probléma, seb”). Az ilyen erőteljes gyógyulás eredménye megéri a fáradtságot!

 

Mária Magdolna – A Könyörület/Együttérzés 7 Lángja és a 48-54 Tűz Kapu

2017.07.19

"A Tűz Rácshálózat lehetővé teszi a Könyörület/Együttérzés Lángjainak, hogy kényelmesen belépjenek a sűrű tudatosság birodalmaiba, azokba a birodalmakba, amiket a tudatlanság, félelem, szenvedés és fájdalom idézett elő, és ez felolvasztja az egyén tudatosságának összes elkülönült, elszigetelt aspektusát felszabadítva ezáltal az embert és mindazok, akik előttetek jöttek, táncot járnak ezen új teremtő, kreatív projekt isteni sorsának birodalmaival, amelyeken mindannyian együtt dolgozunk. "

 

Az Új Gyermekek

2017.07.02

Az elmúlt kb 25 évben számos új gyermek érkezett a földi síkra. Ezek a lelkek fényt és új energiát hoztak a bolygóra. Ezeket a gyerekeket sokféleképpen nevezik. Néhányan ezek közül Indigó gyerekek. A többiek neve Kristály gyermek, és az újak úgynevezett Arany gyerekek. Nevük abból származik, hogy milyen színek kavarognak az energia mezejükben. Az Indigó gyermekek jöttek elsőként. Ők voltak az előfutárai a nagy változásnak. Azért jöttek, hogy megtörjék azokat az egyes rendszereket, amelyek nem támogatják az ébredés tudatosságát.
 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Következő »