Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.02.06

Kuthumi: Szíriuszi beavatás

Kuthumi: Szíriuszi beavatás

Forrás: lightweaver

Csatornázta: Michelle Eloff/Manders

Ponta d’Ouronál, Mozambique, 2006. február 18

Fordította: Szigeti Antal

Hanganyagot készített hozzá: Gárdi Marianna

Hanganyag letöltési helye: http://www.mediafire.com/download/w7q1v7xm6dg83l3/Sz%C3%ADriuszi+Beavat%C3%A1s+2006.02.mp3

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázó entitással, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.

___________________________________________________________

Előző anyagok, amelyeket szintén érdemes elvégezni az aktiválás teljessége végett:

Kuthumi – 22:22 csillagkapu lehorgonyzása 2006. január 22

http://www.szivtanc.eoldal.hu/cikkek/arany-templom-tanitasok/22-22-csillagkapu-lehorgonyzasa.html

Kuthumi - Második Platina Sugár aktiválás 2006. február 17

http://www.szivtanc.eoldal.hu/cikkek/arany-templom-tanitasok/kuthumi---masodik-platina-sugar-aktivalas.html

_______________________________________________________

Én vagyok Kuthumi és a Szeretet és Bölcsesség arany sugarain jövök el hozzátok, hogy mindannyiótokat üdvözöljelek ez alkalommal, és elhozzam nektek a derű, az integrálódás, a szinkronicitás és a mennyei látomás áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy öröm és boldogság van a szívünkben, hogy ezen a napon összegyűltünk veletek, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban isten tenyerén tartunk benneteket. Fivéreim és nővéreim a fényben, isten hozott benneteket a fény világában.

A mai napon jelen van velünk 222 szíriuszi fénymester, akik tanúskodni fognak és támogatják a beavatásotokat a Felébredés Szíriuszi Kódjaiba, ami minden beavatottat keresztül fog a Vízöntő beavatás magján, elvezetve őket a vezetés, a teremtés, és az együttérzés összes felemelkedési kódjainak tökéletes integrálásához. A bolygó minden fénymunkásának keresztül kell mennie kifejezetten ezen a beavatáson. A Szeretet e Portálján átlépni, ami segíti a lelket, hogy lekapcsolódjon a kötelékekről, melyek olyan tapasztaláshoz kötik, mely maga teremti meg a korlátozást, a félelmet és a szenvedést. Azokban közületek, akik az elmúlt néhány évben követték az általam átadott tanításokat, felidéződhet az az alkalom amikor a fájdalom-mentességben levés folyamatáról beszéltem, és arról az örömről, ami a mély fájdalom és szomorúság alternatívája lehet sok tapasztalás feldolgozási folyamatában.

Sokan nem értik, hogy lehet ez. Annak oka, amiért fájdalmat és szomorúságot tapasztalsz, a kötődésed az anyagi világhoz, és azokhoz az identitásokhoz, melyekké válsz, miközben önmagadat érzékeled. A lekapcsolódás minimalizálja a szenvedést; ez nem azt jelenti, hogy azt mondjuk neked, hogy nem fogsz fájdalommal és szenvedéssel szembekerülni; bár azt viszont jelenti, hogy csillapítja annak intenzitását, és kifejezetten egy ilyen folyamat hosszát. Az az oka annak, hogy ezt megosztjuk veletek, hogy arra irányuló elvárásotok, hogy a folyamat fájdalmas lesz, és hosszú lefolyású, el lesz távolítva a testetek sejtszintű lenyomatából. És aztán csak rajtad áll, hogy fenntartsd ezt az új hozzáállást, és lehorgonyozd az összes fénytestedben. A négy alsó test a legfontosabb azoknak, akik az arról való lekapcsolódás folyamatán dolgoznak, ami a korlátozás tapasztalásához köt benneteket. A négy alsó testként a fizikai testre, az érzelmi testre, a mentális testre és a spirituális testre hivatkozunk. Amikor az energia harmonikusan integrálódik mind a négy alsó testen keresztül, meghaladod az alsó egódat. Már tudatában vagy annak a ténynek, hogy az egónak sok arca és neve van, és sok módja van annak, hogy a saját útjára vigyen téged; így a mai beavatásod a szíriuszi nagyurakkal és úrnőkkel (a 22 csakra aktiválásán túl és afelett) kapcsolódik hozzád, visszahozza a vezetés zabláit, amikor úgy látod a lelkedet, mint olyan vezetőt, amelyik keresztülvisz egy tapasztalaton, ahelyett, hogy életed rendszereit kontrollálná. Amikor valaki elfogadja az élet áramlását, és felhagy az én magasabb Isten/Istennő aspektusainak kontrollálásával, amikor nem feladja, hanem átadja magát; megengedve az én szuper-intelligens aspektusának, hogy a sokkal tudatosabb lélek egy tudatos testben végigvezesse az életén.

Ha elutasítod a Magasabb Isten/Istennő éned vezetését, nem leszel képes megteremteni a szabadság életét, hogy a múltban tapasztalt fájdalom és szenvedés nélkül élj, legalábbis olyan mennyiségben, ahogy eddig tapasztaltad. Az ellenállás ingerlékenységet okoz; azt okozza, hogy az energiák kellemetlen módon súrlódnak egymással, mondhatni, ami az energiák kitöréséhez vezet, ami fájdalmat és szenvedést okoz. A lélek kontrollálásának feladása nem jelenti azt, hogy sosem kell erőfeszítést tenned, bármiért is, amit újra megteszel; azt jelenti, hogy soha többé nem kell félned. Soha többé nem kell kételkedned annak igazságában amit a szíved mutat neked; az önátadás az abba vetett bizalom, hogy életed Isten kezében van. A Mesterek sok életciklus óta kérik az emberiséget, hogy adjanak túl a félelmeiken.

Annak oka, amiért ez olyan nehéznek bizonyult, hogy a félelem segít, hogy élőnek érezzétek magatokat. Amikor félsz, érzel valamit. Sok ember érez inkább félelmet, mint semmit. Sok ember nem tudja, milyen érzés békében lenni, boldognak lenni, vagy az énjében lenni és csak lenni. Az emberek függenek az aggodalomtól és a félelemtől. Ez a függőség, melyet mindannyian éltek hasonló szinten van; a függőséged bármilyen félelemtől, gondolatmintától, hozzáállástól, viselkedésmintától, ami a korlátozottság tapasztalásában tart téged. Mindaz amit tapasztalsz a tudatos, tudatalatti és tudattalan részeid tükröződése. Sokszor találják magukat olyan helyzetben az emberek, amit képtelenek megmagyarázni, mégis mélyebben behatolnak önmagukba, és fel fogják fedezni, hogy a tapasztalás a tudattalan énjük tükröződése volt; és ez nem mindig a negatív tapasztalatokkal van így. Hagyjatok fel azzal az elvárással, hogy visszatükröződések mindig negatív tartalmúak, és kezdjétek el látni pozitív kifejeződéseiket. A fény fényt tükröz! A mennyben minden csillag céllal ragyog. Minden csillagnak megvan a maga saját fénye, és sosem arra számít, hogy valamelyik másik csillag majd kisugározza az ő fényét, és ez ugyanígy van veletek is. Az Anya/Atya Isten szemében csillagok vagytok. Minél jobban ragyogsz, annál fényesebb vagy az Anya/Atya Isten szemében. A Felemelkedési Folyamatban vagy. Olyan szinten vagy, ami ahhoz szükséges, hogy belépj az én fejlettebb tereibe, és célul tűzd ki az örömöt, és felvállald isteni jogodat, hogy tapasztalod a mennyet a Földön és folytatod annak megteremtését.

Mi a te meghatározásod a mennyről?

A menny vajon egy hely a Földön, ami úgy néz ki mint menny egy darabja?

Miből áll? Kivel osztod meg ezt a mennyet?

És azt szeretném, ha ma, vagy talán holnap mindannyian eltűnődnétek azon, hogy mit tekintetek a mennynek önmagatok számára. Azok a bepillantások, melyek feljönnek e gyakorlat nyomán, fel fogják tárni, hogy mi az amit ténylegesen keresel az életedben épp most. Azt is megmutatják neked, hogy mire tudod fókuszálni az energiádat a közeljövőben, és mit vársz a lelkedtől, hogy mi felé vonzzon téged. Amire fókuszálsz, azt teremted tudatosan és tudat alatt.

Az ön-érzékelés bevisz téged a tudatalattiba, és túl a tudattalanság és a tagadás állapotán, bele a totális tudatosságba. Sok ember kiábrándítónak és csüggesztőnek érzi, hogy megismerje azt, amerre a tudatalatti irányítja sok tapasztalatát, de nem kell ettől félnetek, hiszen a tudatalatti magába foglalja az életetekből mindazt, ami most lehetőséget kínál nektek, hogy mélyebbre ássatok, és felfedezzétek a mélyen belül rejlő kincseket. A Szíriuszi Nagyurak és Úrnők, akik keresztülvisznek benneteket a beavatásotokon, azt kérik, hogy fókuszáljatok a körülöttetek lévő emberek pozitív visszatükröződéseire, és a természet pozitív kifejeződéseire a következő 48 órában, és figyeljétek meg, hogy érzitek magatokat azután, hogy pusztán a szépségre és a pozitív tükröződésekre fókuszáltatok. Most azt kérem helyezkedjetek el kényelmesen, és mélyen lélegezzetek be, feltöltve a tüdőtöket, és [aztán] lélegezzetek ki teljesen a szátokon keresztül. (szünet) Igazodj a Fény 222 mesteréhez.

Amikor kész vagy rá, nyisd meg az energiameződet, hogy üdvözölje a mérhetetlen szeretet e lényeit a személyes teredben. (szünet) Most érezd, hogy az energiád összekapcsolódik az óceánnal. (szünet) Képzeld el a delfin-lényeket, és hívd be a védőangyalod teljes jelenlétét, a gyógyító angyalaidat, és az összes többi fénylényt, akikkel személyesen dolgozol. (szünet) Képzelj el magad körül gyönyörű, színjátszó akvamarinkék energiát manifesztálódni magad körül. Figyeld meg hogyan alakul át ez a kék energia, és hogyan válik vízzé. Tudd, hogy képes vagy kényelmesen lélegezni ebben a vízben. (szünet) Ez a víz energizálja a testedet, újrakalibrálja az energiarendszeredet, és az összes csakrádat tökéletes egyensúlyba hozza. (szünet) Képzeld el, hogy a Szíriuszi Beavatók delfinek formájában körülötted úsznak. Válj tudatossá azon mintázatokra, melyeket a tested körül teremtenek, alattad, feletted és körülötted úszva. (szünet9 képzeld el, hogy lebegsz ebben az energiában; tökéletesen nyugodt vagy, középponti és békés. Csak figyelj és érezz. A tudatosságodat most elszállítják a Szíriusz fénytemplomaiba. (szünet) A delfinek most egyidejűleg buborékokat bocsátanak ki, melyek a kristályos energia csomagjaivá válnak.

Figyeld meg, hogy ezek a kristály energia csomagok automatikusan eljutnak a tested különböző területeire. – engedd meg, hogy azt tegyék, amit tenniük kell. (szünet)

Sokan érezhetnek közületek vibrációkat keresztülpulzálni a testükön, másoknál lehet tűk és szúrások érzete vagy viszketés, lehet meleg, lehet hideg, lehet, hogy semmi. Amikor az összes kristálybuborék megérkezett hozzád, és kapcsolódott a testedhez, a delfinbeavatóid kezdenek elúszni, és odaintenek neked, hogy kövesd őket. És eltávolodnak tőled; keresztülúsznak téren és időn, keresztülúsznak az élet vizein, keresztülúsznak a szuper-tudatosság terein, és elékeznek az ismeretlen világba, abba a világba, ami az ember számára minden tudott és ismeretlen dolgot magába foglal. Egy delfin érkezik most hozzád, és int, hogy fogd meg az egyik uszonyát; kérlek, hogy tedd ezt most. (szünet)

A delfin kiugrik a vízből, veled, ahogy tartod magad, és a szíriuszi kertekben találd magad. Ahogy a delfinek megérintik a szíriuszi világ földjét, átalakulnak szíriuszi fénymesterekké, akik ismerőssé váltak már a számodra, hiszen az összes életeden keresztül velük dolgoztál. A szíriuszi beavatód kézen fog téged, és elvezet egy csodálatos kristálytemplomba, ami ennek a csodálatos kertnek a közepébe van beágyazva. Miközben megteszed az utat a templomhoz, egyszerűen csak észreveszed magad körül a mérhetetlen szépséget. (szünet) Mászd meg a templom lépcsőit; érezd a kristály-energia hűvösségét a meztelen talpad alatt, miközben a szíriuszi beavatód bevisz téged ennek a templomnak a közepébe. E templom közepén a kristálykék víz forrása van. Szíriuszi mestered/beavatód megkér, hogy állj a forrás mellé, ahol 221 további mester csatlakozik hozzád. Kört formálnak körülötted és a személyes szíriuszi beavatód körül, és delfin hangokat kezdenek kibocsátani, melyekről jól tudod, hogy elindítják annak aktiválódását, amit a szíriuszi testednek nevezünk. (szünet) Csak legyél benne. (szünet) Sokan közületek nagyon könnyelműnek [könnyű fejűnek – light-headed] érezhetik magukat – ez azért van, mert a szíriuszi testetek már aktiválódni kezdett, amikor a 22 csakráról beszéltünk. Ez a szíriuszi test és a 22 csakra az ami öszekapcsol téged a szíriuszi mesterekkel/beavatókkal és a beavatással a szeretet Vízöntő Portálján keresztül. Amikor ez a 22 csakra aktív, és az energia összes olyan szintje, melyet ki kel tisztítanod, teljesen aktív, a szíriuszi tested elkezdi isteni célját lehorgonyozni a Földön. Emeld fel a két kezed, és helyezd a napfonatodra. (szünet)

Ez nagyon lassan el fogja kezdeni lehorgonyozni a szíriuszi testedet a fizikai testedben. Legyél tudatos arra, hogy a szíriuszi mesterek hangjai hogyan támogatják az aktiválódást, a felébredést, a felkavarodást, és a szíriuszi tested életre kelését. (szünet)

Ez az a test, ami sokat hordoz az univerzumbeli eredeted emlékeiből. Ez a test hordozza annak összes emlékét, hogy mit terveztél be a mostani inkarnációdra. E test aktiválása felgyorsítja az arra való emlékezés folyamatát, hogy ki vagy te, és többre emlékezhetsz abból, hogy milyen céllal jöttél a Földre; segít neked megcsapolni az univerzális kreativitást, anélkül, hogy annak keresztül kellene mennie az alsó egó szűrőin, hogy állandóan harcolni kellene a félelmekkel, fóbiákkal, és foglalkozni kellene mások félelmeinek kivetítésével. Mondhatni ez a simább hajózás [smoother sailing] beavatása.

A szíriuszi beavatód most a nyakszirtedre teszi a kezét a gerinced fölé. A jobb keze a nyakszirteden marad, és a bal keze gyengéden kezd lefelé mozogni hátul a gerinced mentén, amíg a tenyere szilárdan megpihen a farokcsontod felett [coccyx] (szünet)

Mélyen lélegezz be, és képzeld el, hogy az energia felfelé mozog, és lefelé is a gerinced mentén, amikor teljesen kilélegzel, fellobbantva a szíriuszi tested 22 csakrája életének első aktivitását Ezek a csakrák a fizikai tested hét fő csakrájából ágaznak el. Amikor ez történik, az agyad halántéklebenyi területe kezd kiterjedni. Most több energia ömlik be a napfonatodon keresztül, és feltolódik a torokcsakrádba. (szünet)

Ha úgy érzed, hogy émelyítő, kérlek lélegezz be mélyen majd lélegezz ki teljesen. Tudd, hogy biztonságos a testedben lenni. Te választottad a szíriuszi kódokat, szolgálatod ösvényének részeként, és eljött az időd, hogy helyreállítsd a csakráidat, és bevidd ezeket a kódokat, és biztonságos számodra hasznosítani ezeket az energiákat. Biztonságos számodra lehozni ezt az energiát a földre, és biztonságos, hogy kibocsásd ezt az energiát itt a földön. Lélegezd ezt be, és engedd, hogy minden úton lemenjen a lábadig, és ki a talpadon keresztül, összevegyülve az energiameződdel. Folytasd a mély belégzést és a teljes kilégzést. (szünet) A Szíriusz királya és királynője lép be most a templomba, és oda lépnek, ahol a beavatásod folyik. A beavatód még mindig a hátadon tartja a kezét, tartsd itt.

A Szíriusz királya és királynője a két oldaladon áll. Egyszerre beleteszik a kezüket a forrás vizébe; megtöltik vízzel a tenyerüket, és a szádhoz teszik, hogy igyál mindkettejük kezéből, és ahogy az élet vizét iszod, ez szimbolizálja a királyt és a királynőt, akik az élet archetípusai, és akik segíteni fognak neked felhagyni a lelked kontrollásásával, hiszen az igazi király és királynő sosem az erő révén uralkodik; a szeretet segítségével vezetnek – tanulod integrálni az igazi király és királynő archetípust, ami minden szinten segíteni fog neked a felső Isten/istennő éned kontrollálása feladásának folyamatában, így a szakrális és isteni nász végbemehet, és lehorgonyozhatod a saját énedbe vetett legerősebb bizalom érzetét, amit valaha is el tudtál képzelni, hogy megéled ebben az életedben.

Folytasd a légzést, ismételd meg magadban „biztonságos lehorgonyozni ezt az energiát, biztonságos megtartani ezt az energiát”, hiszen szeretteim az utolsó alkalom, amikor ezt az energiát hordoztátok és e 22 csakrát aktiváltátok, röviddel Atlantisz pusztulása előtt volt, és amikor a testetek sejtemlékezetében újraaktiválódik ez a fény, úgy érezhetitek, hogy az élet megszűnése következik ismét. Biztosítunk benneteket, megesküszünk nektek, hogy nem lesz ugyanaz, hiszen a terv már megváltozott. Már többet végeztetek, és az összes fény fivéretek és nővéretek szorgalmasan dolgozik, hogy helyben tartsák az integritás e szintjeit, hiszen ennek a magas energiának le kell jönnie a Földre. Bekódolódsz most a kristály-energia kvantum kódjával. Automatikusan érezd, hogy hol lép be a testedbe. (szünet) Helyzed a jobb kezedet a tested azon részére, ahol úgy érzed, hogy belép a kvantum kód, és lélegezd be az energiát. (szünet) Szeretteim, ez a ti kulcsotok az univerzumhoz. Ez a kvantum kód fogja folytatni, hogy inspiráljon és motiváljon benneteket kvantum tanítóként, és a kvantum világ fényének nagyköveteként. A korlátlan lehetőségek és potenciálok világává válsz. Válasszá válsz az emberek imáira; az élet térképévé válsz azok számára, akik az igazságot keresik. A félelem el fog zárni az univerzumtól és annak kódjaitól, az önmagadban való kételkedés ismét lezárja a 22 csakrádat. Félelem – a félelem, hogy nem leszel támogatva, a félelem hogy Isten figyelmen kívül hagy – meg fogja fordítani ezt a folyamatot. Nem fogja teljesen letiltani örökre, de bizonyosan ki fogja tolni az időben amit próbálsz elérni. Ez a bizalom felgyorsított leckéje – az önmagadba vetett bizalomé.

Az a kulcs szeretteim, hogy csendben legyetek, és csak akkor mondjátok ki az igazságotokat, amikor belül helyesnek érzitek. Beszélni csak annak kedvéért, mert mondani akarsz valamit, olyasmi, ami az embereket kínos helyzetekbe hozza. Én nem a barátságos, társasági csevegés kedvéért beszélek; de amikor tanácskozáson vagy másokkal, legyél összeszedett, legyél a saját igazságodban és aztán adj tanácsot. Ez meg fogja erősíteni az önbizalmadat, és az Anya/Atya Istenbe vetett bizalmadat, akik benned lakozik. A Szíriusz királya és királynője most több vizet vesz a forrásból, és a koronacsakrádra önti; ez végigfolyik lefelé a testedben, és ezt ötször teszik meg a koronacsakrád felett, megáldanak téged a Szíriusz megszentelt vizeivel, az élet megszentelt vizeivel. Ez az érzelmek tiszta teste; az érzelmek érintetlenek az alsó egó félelmei által, ez a tiszta érzelem. (szünet)

Folytasd a légzést; a szíriuszi beavatód most visszahúzza a kezét a gerincedről, és a király és a királynő megfognak téged és felemelnek bel e a forrás medencéjének vizébe, és megkérnek, hogy állj a forrásból alázuhogó víz alá. Ahogy ez a víz átmos téged, vizualizáld, hogy kimossa belőled az összes ragaszkodást, ami a félelem állapotában tart. Képzeld el, hogy feloldja a szokást, hogy félelemben legyél; azt a szokást, hogy ne bízz önmagadban; azt a szokást, hogy kételkedj az élet jóhiszeműségében és irántad való lojalitásában. Szeretteim, az összes félelem csupán szokás. Ez a te alkalmad, hogy rátalálj a félelemtől való függés helyettesítőjére, egy érzéstől való függés helyettesítőjére, ami eddig arra emlékeztetett téged, hogy élő vagy; a fájdalom és szenvedés, amit választottál, azért, hogy élőnek érezd magad, hogy emlékeztessen rá, hogy élsz – nem kell szenvedned abból a célból, hogy kiérdemeld az életet.

Az Anya/Atya Istennek nincs energiacseréje veled; ez közötted és az alsó egód, a régi paradigmás karma közötti energiacsere. Az Anya/Atya isten neked adta a mennyet a Földön; az Anya/Atya Isten tehetségeket és ajándékokat adott neked; ezekkel az energiákkal vagy bekódolva. Az volt a megegyezésed az Anya/Atya Istennel, hogy az élet hozására használhatod ezeket a kódokat, hogy felébreszd az emberiséget, és cserébe te kényelmesen és békében élhetsz a Földön; ezért szeretteim, a tehetségeid az Anya/Atya Isten kifejezésmódjai, melyek azt mondják neked, hogy mindig a gondodat viselik. A tehetségeid azért vannak, hogy fenntartsd az életedet a Földön; Ezért annak elutasítása, hogy örömmel élj, hogy szeress, hogy azt tedd, amit szeretsz, az Anya/Atya isten által adott ajándék elutasítása, azé, ami biztosíthatja a túlélésedet a Földön. Utasítsd el a szenvedélyedet, és elutasítod Istent, megtagadod az Anya/Atya isten támogatását. A Szíriusz királya és királynője megkérnek téged, hogy lépj most el a víz forrásától, és ülj bele a vízbe. A víz ellep téged a mellkasod feletti területig. (szünet) Csukd be a szemed, és érezd a vizet a tested körül. Képzeld el, hogy a víz fel van töltve az energia elektromos impulzus kódjainak milliárdjaival, melyek elkezdik újrakalibrálni tested sejtjeiben az összes energiarendszert – átcsoportosítja, átalakítja azokat; képzeld el, hogy a tested bizsereg az élettől. (szünet) Ez a folyamat megerősíti az életerőt a szíriuszi tested 22 csakrájában, és ahogy belenézel az aurádba, látod az energia 22 ragyogó fényét magad körül. Látod magad körül a szíriuszi tested hatalmasságát, és azt is látod, hogy ez a szeretet temploma. (szünet)

Folytasd a mély belégzést, miközben az energia átdolgozza a testedet, és lehetővé teszi az elengedést. Add oda a vizeknek mindazt, amit nem kívánsz többé megtartani. (szünet) add át a fájdalmat, add át a kényelmetlenséget; hiszen ez képes átalakítani, többé nem kell megtartanod; ezért a víz kegyelemmel befogadja, és átalakítja azt. (szünet)

Ülj, és csak érezd a fényt, érezd a szeretetet, és érezd az erőt. Engedd meg a testednek, hogy megbéküljön a létezésével. Engedd meg a testednek, hogy üdvözölje magát otthon. Mondj igent a szeretetre. Mondj igent az életnek. Mondj igent az Anya/Atya istennek, hiszen mindaz, amit ezen évek alatt kerestél – támogatás, szeretet, elismerés, elfogadás, csodálat – mindvégig fel van kínálva neked. Csak most nem a jó helyen keresed. Az Anya/Atya isten mindig neked adta ezt, de te azokban kerested, akik nem tudták ezt neked adni, mert ők is ugyanezt a dolgot keresték.

Fordulj befelé, és lásd itt meg; soha többé nem kell ezt magadon kívül keresni. A tiéd, hogy magadhoz öleld, és csak aztán tudod igazán továbbadni. (szünet) A Szíriusz királya és királynője a kezednél fogva kiemel a vízből. Most kettőjük között állsz; a szíriuszi beavatód előrelép, és egy platina színű palástot helyez a válladra, ami sok szimbólummal van borítva – minden egyes szimbólum egy-egy vibrációt hordoz. Ez a köpeny be lesz kódolva az energiameződbe, olyan lesz, amit mindig viselni fogsz; olyan, amit az összes szíriuszi mester mindig képes lesz látni rajtad, képes felismerni és méltányolni azt, amit képviselsz a Platina Sugár aktiválás Szíriuszi kollektív Tanácsán belül, és a boldogulás isteni rácsainak felébresztésén belül, és az isteni szereteten belül az emberiség szívében.

Mindez az, amit most tapasztalsz. Ez az a felébredési folyamat, aminek a része vagy, ami keresztülmegy rajtad, ami aztán meg kell hogy érintse mások szívét. A ragyogás [glory] isteni jogod. Éld az életedet ragyogva, szenvedélyesen és célokkal telten. Tudd, hogy a céllal élsz; ez nem baleset, megígérem neked, még, ha a szüleid úgy is gondolják. Szíved teljes szeretetével viseld a platina palástot, viseld örömmel, és engedd meg a platina sugárnak, hogy elvigyen téged, hogy támogasson téged, hogy keresztülvezessen a Platina Beavatások összes dimenzióján. Nézz a Szíriusz Királynőjének szemébe; egyszavas áldást ad neked. (szünet)

Mondj neki köszönetet, majd fordulj meg, és nézz a Szíriusz Királyának szemébe, és ő is egyszavas áldást ad neked. (szünet)

A szíriuszi beavatód most előlép mögüled, és egy platina láncon egy kristályt helyez a nyakadba. Ez a kristály az, ami fenn fogja tartani a szíriuszi tested vibrációját a 22 csakrád mozgását. Most itt az ideje, hogy visszahozd a tudatosságodat a Földre; mondj köszönetet a Szíriusz királyának és királynőjének szeretet- és fényáldásaikért, melyeket neked adományoztak a szeretet és az élet vizén keresztül. (szünet) Mondj köszönetet a szíriuszi beavatónak, (szünet) és mondj köszönetet a többi 221 szíriuszi mesternek/fény és transzformáció beavatónak. Akik tanúskodtak és támogatták a folyamatodat. (szünet) A szíriuszi beavatód megfogja a kezed, és kivezet a kristálytemplomból, lefelé a lépcsőin, a csodálatos szíriuszi kerteken keresztül. (szünet) Csak fogd a szíriusz beavatód kezét, elkezdtek futni, ugrás a levegőbe – és visszatér a delfin forma, és mindketten mélyen belemerültök az óceán vizébe, ahol eredetileg voltatok. Ismét könnyedén tudsz lélegezni a vízben, és fenn tudsz maradni a delfinen. Amikor közelebbről megnézed, láthatod, hogy veled van a többi 221 delfin mester, és visszatérsz az eredeti helyre, ahol a kristály buborékok összevegyültek a testeddel. Csak légy csendes, lebegj a vízben. (szünet) Ismét úszni kezdenek, szimbólumokat rajzolva körülötted, védelmi pajzsokat teremtve körülötted, és lepecsételik számodra a folyamatot.

Hallgasd a csippantásaikat és az öröm hangjait, nézz a szemükbe, miközben fickándoznak melletted, és látni fogod a szeretetüket és az örömüket. (szünet) Nézz most le, és látni fogod, hogy a 222 Szíriuszi Mester Lény delfin formájában egy spirált teremtett, és miközben feléd úsznak felfelé, ez a spirál magába foglal, és befejeződött a beavatásod. Az orrodon keresztül vegyél mély lélegzetet, és lélegezz ki a szádon át; válj tudatossá magadra ismét a fizikai környezetben. (szünet) folytasd a mély belégzést és a teljes kilégzést, húzd vissza magaddal az összes energiát a fizikai testedbe. (szünet)

Forgasd a nyakadat és a válladat, egyenesítsd ki a gerincedet, szorítsd össze a fenekedet, húzd be a gyomrodat, forgasd a bokádat, és teljesen földeld le magad, vissza a Földre. Szeretteim, a Fény Nagyurai köszönetet kívánnak mondani nektek hogy elköteleztétek magatokat a Felemelkedés Ösvénye mellett, hogy elköteleztétek magatokat a szolgálat mellett, hogy segítitek az emberiséget a béke és az igazi felszabadulás megtalálásában. Igazi megtiszteltetés olyan lelkekkel dolgozni, mint ti, akik keresztülmentek a fizikai testben való létezés kihívásain – higgyetek neked, mi értjük.

Ezért támogatunk benneteket, és ezért kérjük, hogy engedjétek el a félelmeiteket, így képesek vagytok integrálni és befogadni az általunk hozott támogatást. Igazán, úgy értem igazán nincs miért félnetek. Kérdés: Kuthumi nagyúr, van egy kérdésem. Jenny vagyok. …. Válasz: Tartsátok észben, hogy a kvantumtér az a tér, ahol az összes lehetőség létezik. Amikor most valaki a kvantum[osan] él, az összes lehetőség rendelkezésére áll, ezért a szabad akarat és választás nagyobb és erőteljesebb eszközzé válik; a tudatos döntés tere messze tágasabb. A másik mód ennek meglátására annak méltányolása, hogy ez a folyamat maga a hozzászoktatás. Tényleg ismerőssé kell válniuk a kvantumvilág eszközeinek. Ez még nagyon friss tapasztalat, így látni fogod, hogy miközben az emberek megszokják, hogy a kvantumtérben legyenek, az alsó egónak már nem lesz olyan ereje, mint korábban. Felhagyva az én felsőbb Isten/Istennő aspektusának kontrollálásával az egó elgyengül; letaszítva jelenlegi trónjáról valahogy nem képes olyan tökéletesen rombolni, hiszen az egó nagyon fontos szerepet játszik; de az egó aztán a lélek szolgálójává válik, nem pedig fordítva, amikor megnyílnak a világ nagyobb lehetőségei, így a félelemmel teljes reakció helyett, amit az elme az alsó egó szükségletei, akarata és vágyai szerint teremtődött tapasztalásként érzékelt – tehát lesz egy másik feltáruló forgatókönyved.

Tiéid a lélek által tapasztalható korlátlan potenciálok, és megvan a lehetőséged, hogy válaszolj arra, amit az alsó egó eléd tár, mééltányolva azt, ami a múlt teréből érkezik; a kondícionálást, amit a múlt teremtett, és az arra való ráébredést, hogy többé nem kell a félelelmnek irányítania az életet. Az egó aztán biztonságban érzi magát a lélekkel; emlékezz, hogy az egó munkája, hogy életben tartson.

Amikor az egót nem fenyegeti a lélek, és megérti, hogy a lélek ugyanazt csinálja, csak eltérő szinten működik, akkor elkezdenek együtt dolgozni, és szövetségesekké válnak. És így van ez szeretteim, hogy most a végére értünk ennek a közvetítésnek, és annak a szeretetnek a vibrációiban tartunk benneteket, melyet ma lehorgonyoztunk. Emlékezz rá, hogy szánj időt eltűnődni azon, hogy mit jelent a menny a számodra, és mit jelent érted, hiszen ez fogja meghatározni, hogy merre haladsz. Segíteni fog, hogy megtaláld azt a tisztaságot, amit keresel, hogy a nagyon közeli jövőben megtedd a szükséges lépéseket. Ez lehet egyszerűen az, hogy csak tisztázod, mire kívánsz fókuszálni életed bármelyik területén, hogy megbékülj vele. Nem kell ennek bonyolultnak lennie. Ennek módja lehet olyan új prioritások felállítása, amelyek fontosak a számodra. Megáldunk mindazzal, amit lélekszinten és fizikai szinten kívánsz, hogy az általad választott életutazást a teljes felemelkedés tudatosságban fejezd be. Táruljon fel neked az összes fény, és ragyogjon rá az ösvényre előtted, és mindig minden legyen rendbe a világodban. Én vagyok Kuthumi, a szeretet és bölcsesség arany sugarának chohánja. [Üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.] Adonai.